van Polanenpark

This project included the renovation of the ground floor (66m2), and an extension of approximately 14m2 to the kitchen and dining area.

The kitchen was designed and hand made, planned carefully to suit the needs of an experienced chef and hostess. The kitchen was hand painted, with the contrasting details made in beautifully grained tulipwood.

The existing living and dining area were opened up to create a large open plan space, the use of tulip wood was carried through into these areas in the form of display cabinets and specially-designed shelving and frames to house our client's artwork.

A landscape design made by our consultant was also undertaken, the garden was broken up into a series of private areas including a hot tub set under a beautiful pergola with a surrounding seating area and a space for summer barbecues.